Eko-eettisiä pohdintoja, uusia reseptejä, ideoita, tuotetestailuja, tapahtumia. Tervetuloa alakertaan, Ekokampaamo HUVIlaan.

tiistai 1. helmikuuta 2011

Kevätsiivous!












Hilirumpsista!
Yläkerran mäntysuovan tuoksuiset lattiat oli niin kevätilon oloa tihkuvat, että jynssättiin Nopon kanssa sama ihana tunnelma alakertaankin! Jouluiset asiat on pakattuina ja taidenäyttely vaihtuu pian saapuviin Luomuyrtteihin ja (toivottavasti) luomusiemeniin!
Minulla on Siskot kova kaipuu kevään perään, vaikka helmikuu onkin talvikuukausista ihanin!
Istuttiin myös Nopon kanssa alas kuumalle kupposelle ja laitettiin kevään päivämääriä kalenteriin. Shampoon ja muun kosmetiikan tekemiseen tulossa pajapäiviä ja monien asiakkaidenkin kanssa suunniteltu keväinen taimitori viikonloppu löysi myös päivänsä allakastamme!
Ihanaa aurinkoenergiapäivää!!

4 kommenttia:

  1. Tosi kiva, että shampoopaja on tulossa. Toivottavasti se osuu sopivaan ajankohtaan ja pääsen mukaan. Päänahkani oli värjäyksen jälkeen tosi hyvässä kunnossa viikkoja, nyt sitten hilseilee. Värikäsittely auttoi päänahkaani tosi hyvin. Nyt vaan pitäisi löytää oikeat aineet hiusten pesuun. Odotan innolla jo ylihuomista värikäsittelyä :)

    VastaaPoista
  2. Hei

    löysin teidät Uusi Musta- sivuston kautta. Sampoo/kosmetiikkapaja kuulostaa aivan loistavalta :)Tuleeko näistä tietoa sivuillenne vai pääsevätkö muutkin kuin kantikset mukaan? Tosin kampaamoannekin olisi kiva kokeilla ( nyt kun sen olemassaolon tietää :))

    VastaaPoista
  3. Voi kun pääsisin sinun käsittelyyn! Tuo paikka huutaa minua :)

    VastaaPoista
  4. Hei Mari ja muut tytöt!
    Laitan tietoa tänne, ihan pian!

    Minja, no kyllä oliskin kiva juoda teetä kanssasi!

    VastaaPoista